Àvia Pepa, quina sorpresa! (TopTapTip) (Catalan Edition) por Esther Prim

Àvia Pepa, quina sorpresa! (TopTapTip) (Catalan Edition) por Esther Prim

Titulo del libro: Àvia Pepa, quina sorpresa! (TopTapTip) (Catalan Edition)

Autor: Esther Prim

Número de páginas: 28 páginas

Fecha de lanzamiento: June 26, 2013

Editor: TopTapTip

Descargue o lea el libro de Àvia Pepa, quina sorpresa! (TopTapTip) (Catalan Edition) de Esther Prim en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Esther Prim con Àvia Pepa, quina sorpresa! (TopTapTip) (Catalan Edition)

"Entre tots els amics de l’àvia Pepa, n’hi ha un que té un ofici curiós: és inventor de sorpreses. Es diu Celestí Eureca. Pot inventar sorpreses maques i sorpreses lletges, però l’àvia Pepa, de les lletges, no vol ni sentir-ne parlar."

Llibre digital en format mobi amb text de l'Esther Prim i dibuixos d'en Joma.

Tercer títol de la col·lecció TopTapTip.

La col·lecció TopTapTip es dedica a la publicació digital de llibres infantils il·lustrats inèdits o ja publicats en paper, experimentant amb nous formats sense deixar de respectar les idees i manera de fer l’autor.

Entre els llibres publicats, hi trobem la série Àvia Pepa. L’Àvia Pepa és un personatge de l’escriptora i titellaire Esther Prim. Criat originalment per a una sèrie d’espectacles de titelles en el 1980, va protagonitzar una sèrie de deu contes il·lustrats per el dibuixant Joma i publicats per les Publicacions de l’Abadia de Montserrat a partir del 1989. Per la ma dels autors i de l’editor de Rizoma Alfons Freire, el petit univers de l’Àvia Pepa i els seus amics és ara disponible en format digital per a tabletes.

http://www.toptaptip.com | http://www.rizomaeditores.com