Ensam En Stjärna (Swedish Edition) por Philip O'Connor

Ensam En Stjärna (Swedish Edition) por Philip O'Connor

Titulo del libro: Ensam En Stjärna (Swedish Edition)

Autor: Philip O'Connor

Número de páginas: 100 páginas

Fecha de lanzamiento: May 17, 2014

Editor: Eblana Communications

Descargue o lea el libro de Ensam En Stjärna (Swedish Edition) de Philip O'Connor en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Philip O'Connor con Ensam En Stjärna (Swedish Edition)

"Ensam En Stjärna" är en berättelse om en turbulent säsong med Kista Galaxy, fotbollslaget från en Stockholmsförort som är lika mycket social projekt som idrottsförening.
Med allsvenska profilerna Henok Goitom och Bojan Djordjic i spetsen hade laget redan satt stadsdelen Kista på kartan men de våldsamma upploppen som började i Husby i maj 2013 blev en svår utmaning för invånarna och för klubben. Laget vars ledord lyder "Alone a star, together a Galaxy" (Ensam en stjärna, tillsammans en galax) gick all-in för att visa den positiva sidan av Stockholms förorter och det blev en säsong av kravaller och kärlek, solsken och sorg, utmaningar och framgångar i jakten på serievinst.
Det är en unik berättelse som trots det kommer att kännas igen i varje fotbollslag och förort i hela Sverige där folk strävar efter förbättring.