Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition) por Olga de Llera Ferrer

Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition) por Olga de Llera Ferrer

Titulo del libro: Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition)

Autor: Olga de Llera Ferrer

Número de páginas: 493 páginas

Fecha de lanzamiento: December 1, 2015

Descargue o lea el libro de Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition) de Olga de Llera Ferrer en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Olga de Llera Ferrer con Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition)

Diu una llegenda japonesa, que hi ha un fil invisible que ens uneix amb aquells amb qui estem destinats a trobar-nos. Però… Podrà el pacte dels germans Richards (Anna i Daniel) canviar el curs dels esdeveniments? Aquesta és la història d'una família marcada per les mentides. Un viatge en el temps en el que les passions, les traicions, i la luxúria, s'entrellaçaran per teixir el destí dels protagonistes i on, finalment, descobrirem si el fil vermell existeix.

Redescobreix la novel·la eròtica - romàntica i gaudeix d'algunes curiositats "picants" de la Barcelona de principis del segle XX.