Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition) por Olga de Llera Ferrer

Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition) por Olga de Llera Ferrer

Titulo del libro: Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition)

Autor: Olga de Llera Ferrer

Número de páginas: 493 páginas

Fecha de lanzamiento: December 1, 2015

Olga de Llera Ferrer con Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition)

Romàntica - Eròtica - Històrica: El Fil Vermell (Romàntica, Passió, Sexe i Luxúria) (Catalan Edition) por Olga de Llera Ferrer fue vendido por EUR 3,99 cada copia. Contiene 493 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El libro está disponible en PDF, epub, audiolibros y muchos más formatos. El registro fue libre.

Diu una llegenda japonesa, que hi ha un fil invisible que ens uneix amb aquells amb qui estem destinats a trobar-nos. Però… Podrà el pacte dels germans Richards (Anna i Daniel) canviar el curs dels esdeveniments? Aquesta és la història d'una família marcada per les mentides. Un viatge en el temps en el que les passions, les traicions, i la luxúria, s'entrellaçaran per teixir el destí dels protagonistes i on, finalment, descobrirem si el fil vermell existeix.

Redescobreix la novel·la eròtica - romàntica i gaudeix d'algunes curiositats "picants" de la Barcelona de principis del segle XX.