La democràcia a Amèrica (Catalan Edition) por Alexis de Tocqueville

La democràcia a Amèrica (Catalan Edition) por Alexis de Tocqueville

Titulo del libro: La democràcia a Amèrica (Catalan Edition)

Autor: Alexis de Tocqueville

Número de páginas: 837 páginas

Fecha de lanzamiento: May 22, 2016

Editor: Riurau Editors

Alexis de Tocqueville con La democràcia a Amèrica (Catalan Edition)

La democràcia a Amèrica (Catalan Edition) por Alexis de Tocqueville fue vendido por EUR 8,90 cada copia. El libro publicado por Riurau Editors. Contiene 837 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

En 1831, Alexis de Tocqueville i Gustave de Beaumont van viatjar als Estats Units d’Amèrica, com a funcionaris del govern francès, per a estudiar el sistema penitenciari del país. L’estada, que es va prolongar durant nou mesos i mig, els va servir per a observar tots els aspectes de l’existència pública i privada de la jove nació americana: la seva vida política, econòmica, religiosa, cultural i social. A la tornada, les notes preses per Tocqueville i diversos anys d’estudi i de reflexió donaren com a resultat La democràcia a Amèrica.

Per a Tocqueville, els ideals igualitaris i democràtics d’Amèrica reflecteixen l’esperit de l’època, i formen un corrent indeturable i irreversible. Però, partint d’ací, no tots els camins condueixen a un futur lliure, il·lustrat i pròsper per a la humanitat.

La democràcia a Amèrica és, sens dubte, un dels texts més influents mai escrits sobre Amèrica i una referència indispensable per a qualsevol persona interessada en el futur de la democràcia.

«Les observacions de Tocqueville encara són tan fresques com els diaris d’aquest matí.» (James Reston, New York Times)

«[…] font inexhaurible d’idees i pou de clarividència. És un misteri com va poder aquell jove francès, més aviat conservador, projectar cap a un futur possible tantes reflexions que mai no han estat superades.» (Joan F. Mira, Avui)