Món volàtil (Catalan Edition) por Francesc Torralba Roselló

Món volàtil (Catalan Edition) por Francesc Torralba Roselló

Titulo del libro: Món volàtil (Catalan Edition)

Autor: Francesc Torralba Roselló

Número de páginas: 176 páginas

Fecha de lanzamiento: September 19, 2018

Editor: Columna CAT

Descargue o lea el libro de Món volàtil (Catalan Edition) de Francesc Torralba Roselló en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Francesc Torralba Roselló con Món volàtil (Catalan Edition)

Aspirem a tenir més followers, lluitem contra el pas del temps i pensem que la nostra vida és plena perquè estem constantment ocupats. Els valors tradicionals es descomponen, el món polític, social, econòmic, religiós i cultural es desfà i ens sentim vulnerables i frustrats, perquè tot canvia vertiginosament i ens preguntem què és el que es manté sòlid en un món en transformació. Amb el seu to divulgatiu, el fi lòsof Francesc Torralba fa un diagnòstic de la societat actual i de com l’individu s’ha d’adaptar per viure en un món dominat per la incertesa, la hiperacceleració i l’excés d’informació.

«Necessitem mapes, cartografies culturals, plànols per orientar-nos, per saber on som, cap a on anem, què és el que està passant, perquè només si coneixem mínimament l’escenari, podrem determinar i comprendre quin és el nostre lloc en el món i el nostre rol en la societat».