amor dolorós (Catalan Edition) por Favour Gloria

amor dolorós (Catalan Edition) por Favour Gloria

Titulo del libro: amor dolorós (Catalan Edition)

Autor: Favour Gloria

Número de páginas: 372 páginas

Fecha de lanzamiento: August 22, 2018

Obtenga el libro de amor dolorós (Catalan Edition) de Favour Gloria en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Favour Gloria con amor dolorós (Catalan Edition)

"Senyor, no puc quedar-me aquí tota la nit?"
Havia estat feliç de quedar-se dormit als braços de Lynn. Sembla que Beth i Jim no estaven de cap manera d'estar pacients. Després d'haver observat que Lynn va perdre la seva cirera, i la meva, eren càlides de les seves ments, i molt ansiosos de perdre's.
"Si dos no surten del nostre camí ràpid, anem a l'habitació de Jimmy per fer-ho, però no esperem molt més". Beth tot, però va cridar. Al capdavant, Beth i Jim es veien molt impacients. Groggily vaig mirar el seu camí.
Els mugrons de Beth eren tan grans com els he vist, el seu cony semblava molt sucós i boig. Cada "vibra", el meu cervell masculí es va detectar registrat com "noia calenta - preparada per al sexe". Fins i tot mirant al cos molt emocionat de Beth, encara em vaig adonar que el penis de Jim estava ballant. La seva escletxa va fer un flux de líquid clar, apuntava tan alt com he recordat veure-ho.
"Oh no, no ho fas". va gemegar Lynn. "Em veig a veure que dos perden la virginitat o no". Lynn i jo ens arrossegem del llit. En deixar de banda la tovallola que havíem empapat, Beth va deixar una altra fresca abans que arribés fins a la cadira fàcil. Movent-me per seure; Lynn s'arrossegava a la meva falda, així podríem abraçar-la mentre vam mirar.
Va ser Beth un exhibicionista en la presa? Cada vegada més sospitava que era. Amb compte, Beth es posicionava de manera que anàvem mirant directament el seu cony. Mirant directament a nosaltres, Beth apartà els llavis, donant-nos una vista del seu forat obert , i després ens va disparar una somriure malvada abans de cridar-li a Jim.
Entenent quina emoció tenia Jim, inicialment Beth va dirigir el seu joc previ per besar i abraçar-se suaus. Eventualment Bet va dir Jim "No necessitaré molt de joc previ, veient el penis de Larry que entren i surten de Lynn em té gairebé a punt per assumir Blaze. No vaig a tocar molt perquè no vull que vingui fins que m'internes una estona ".
Beth li va dir a Jim el que volia d'ell per ajudar a preparar-la per penetrar. Mentre avançaven els seus jocs previs, la mirada es va mantenir entre les cames de Beth. Mirant massa preparat, Beth semblava intentar calmar a Jimmy una mica més abans de muntar-la.
Lynn tenia el cap a la meva espatlla amb un braç al meu voltant. Després d'executar la mà dreta a través del meu cofre, ara va començar a estrènyer els meus pectorals, movent-me els mugrons de la manera que em va acariciar els pits. El moment en què vaig pensar en els seus pits, la meva mà esquerra va buscar la seva tetilla esquerra. Quan el meu palmell es va omplir amb la seva carn gelatinosa, la meva mà dreta es va desviar per explorar els seus bollos; hi havia prou d'ella ben entonada tímid penjant de la meva falda per a mi per acariciar.
Aquesta va ser la primera vegada que vaig recordar només poder concentrar-me en la part posterior. Tot i que era el mateix cos, la mateixa carn, tenia una qualitat única per ser cul d'una nena. El cul va ser tan perfecte per a mi que es va convertir en "el que hauria de sentir-se un cul d'una nena" durant la resta de la meva vida.
Mentre treballava els dits sobre la part posterior de Lynn, els meus ulls s'apoderaven dels bollos de Beth. Em va sorprendre tan increïblement sexy com la porció del cul darrere del seu cony es va tancar i es va alliberar mentre les seves malucs s'apoderaven d'un ritme cargolador.
En baixar-se el llit, Jim es va arrodillar entre les cames de Beth per menjar-la. Crec que Lynn estava mirant el penis pesat i les boles swinging penjades entre el cul aixecat de Jim. Amb el seu conyit bloquejat momentàniament des del meu punt de vista, la meva mirada es va traslladar a la bellesa de Bet la cara coberta, després els seus pits; estava bombejant un mugró amb cada mà. No m'havia anticipat que tan eròticament es veia veure una altra parella fer l'amor en persona, el que em veia emocionat més enllà de la meva fantasia més salvatge.
Lynn i jo havíem